Информации за испорака
Печати

Информации за испорака

Достава до врата

Испорачува  Карго / Курир
Реон  Македонија
Максимално Време 24 часа од  верификација на нарачката
Трошоци  100.00 ден. по нарачка (вклучено ДДВ %) (Зс Скопје бесплатна достава)
Место на испорака До врата на клиентот